YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDE AĞCA DÖNEMİ

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın Genel Başkan olduğu Yeniden Refah Partisi, Ünye İlçe 1.olağanüstü kongresini gerçekleştirdi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDE AĞCA DÖNEMİ
26 Şubat 2022 - 20:33
Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olağanüstü kongresi Parti binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı.

26 Şubat Cumartesi günü parti binasında yapılan olağanüstü kongrede, Divan Başkanlığına Yahya Gen, divan üyeliklerine Mevlüt Erşeru ve Şükrü Kıran’ın seçildiği, faaliyet raporu, gelir-gider hesap cetvelinin okunarak kabul edildi.

Kongrede iş insanı Adem Ağca tek liste ile seçime girdiği kongrede Başkan seçildi.  Adem Ağca açıklamasında, “Kongremizin Ünye’mize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Hasan Aygün olağanüstü kongrede yaptığı konuşmasında; “Rahmetli Erbakan hocam dava bilinciyle bizleri şuurlandırdı. İslam’ın sadece namaz kılmak veya oruç tutmak olmadığını, İslam dininin bir cihat olduğunu öğretti. Yine tüm zorlama ve kısıtlamalara rağmen elinin tersi ile tüm makam ve mevkileri iterek ‘Ben babamın yarım kalan davasına talibim’ diyerek demir çarıkları ayağına giyen Genel Başkanımız Fatih Erbakan’dan da Allah razı olsun.” dedi.

Aygün açıklamasın şöyle bitirdi; “Adem Başkanımız Ünye’nin komutanı. Maddi ve manevi olarak Adem Başkanıma destek verin. Ümitsizliğe düşmeyin. Burada çok değerli bir başkanımız var. Onlarla beraber Ünye’de güzel bir teşkilat çalışması yapalım. Üye çalışması, STK çalışmaları, halk çalışmaları, esnaf ziyaretleri yapalım.”

Adem Ağca’nın yönetimi şu isimlerden oluşuyor, Muhammed Rıza Yılmaz, Hayati Balcı, Mehmet Üstündağ, Hayati Öztürk, Ali Çiftçi, Yılmaz Aydoğdu, Aydın Çelik, Kenan Yıldırım, Sedat Köseoğlu, Fikret Balcı, İsmail Dalgıç, Ergin Hamarat, Aykut Kurt, Mikail Beri, Mehmet Gürsu.
400 üyesi bulunan Ünye İlçe Başkanlığı’nda 60 delege oy kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum