İREM VE ERTUĞRUL ÇİFTİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ

Ünyeli Ayşe ve İş İnsanı Ünye Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Odabaşı’nın oğlu Ertuğrul ile Fatsalı Filiz ve Recep Şahinkaya çiftinin kızı İrem, muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdi.

İREM VE ERTUĞRUL ÇİFTİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ
26 Haziran 2024 - 14:59





21 Haziran Fatsa Dolunay Mahallesi’nde Veen-Lıfe Organizasyon Salonu’nda yapılan kına gecesinin ardından 23 Haziran Pazar günü Ünye Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan Acara Dinlenme Tesisleri’nde çiftin düğün töreni yapıldı.


Pazar günü akşam 19.00’da başlayan düğün gece ilerleyen saatlere kadar devam ederken, çiftin nikahlarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kıydı. Düğüne MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk de çiçek gönderdi.


Başkan Tavlı yaptığı konuşmada, “İrem ve Ertuğrul kardeşlerime her iki cihan saadeti diliyorum. Allah mesut bahtiyar etsin İnşallah.” dedi.

Düğüne Başkan Tavlı’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Yöneticileri, diğer siyasiler ve iş dünyasından simalar ile çiftin yakınları ve sevenleri katıldı.

Yüzlerce davetlinin akın ettiği düğünde davetliler de genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Yemek ve çeşitli ikramların yer aldığı düğün töreninde damadın babası Dursun Odabaşı konuklarla tek tek ilgilendi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum