DİŞ HEKİMİ EZGİ SERENAT İLE AVUKAT ÖMER CAN'IN RÜYA GİBİ DÜĞÜNÜ

Ünyeli Zeynep- Müzik Öğretmeni Uğur Erkoç çiftinin kızı Ezgi Serenat ile Termeli Cemile-Bilal Altun çiftinin oğlu Ömer Can Ünye Ramada Resort'ta düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Reklam
Reklam






Antalya Manavgat'ta Diş Hekimi olarak görev yapan Ünyeli Ezgi Serenat Erkoç ile yine Antalya Manavgat'ta Avukatlık yapan Termeli Ömer Can Altun'un Ünye'de gerçekleştirilen düğün törenine yüzlerce davetli katıldı.

Erka Orkestrası'nın icra ettiği birbirinden özel şarkı ile mutluluklarına mutluluk katan genç çifte dans ve oyunlarında yakınları ve arkadaşları da eşlik etti.

Düğünde uzun yıllar Ünye'de Müzik Öğretmenliği yapan gelinin babası Uğur Erkoç ve eşi Zeynep Erkoç davetlilerle tek tek ilgilendi.

En küçük ayrıntıların bile düşünüldüğü düğünde davetliler Diş Hekimi Ezgi Serenat ve Avukat Ömer Can'ın en mutlu anlarına şahitlik etti.

 







ünye düğün ünye haberleri magazin magazin haberleri ünye magazin ünye son dakika eğlence ünye düğünleri diş hekimi ezgi serenat erkoç avukat ömer can altun ünye düğün ünye ramada by otel ünye haberler nesnel medya ünye haberleri okuyorum gazetesi ünye haberleri