BANKACI ESİN VE BELEDİYECİ AHMET ELKİN'İN OĞLU AHMET ASAF SÜNNET OLDU

Bankacı Esin ve Ünye Belediyesi Personeli Ahmet Elkin çiftinin oğlu Ahmet Asaf sünnet oldu.

Reklam
Reklam




29 Haziran Cumartesi akşamı Ünye Hasanbey Otel’de düzenlenen sünnet töreninde çiftin akrabaları, sevenleri ve iş arkadaşları hazır bulundu.

Aysel ve Cafer Elkin ile Naime ve Ahmet Yıldız’ın torunu, Esin ve Ahmet Elkin çiftinin oğlu Ahmet Asaf’ın sünnet töreni, düğünleri aratmadı.

Yüzlerce davetlinin katıldığı sünnet töreninde başta Ahmet Asaf olmak üzere organizasyona katılan çocuklar için yüz boyama gibi çocuk oyunları ve birçok özel gösteri yapıldı.

Müzisyen Fevzi Taslı’nın hazırladığı DJ performans da sünnet düğününe ayrı bir renk katarken, Esin ve Ahmet Elkin çifti konuklarla tek tek ilgilendi.

Evlatlarının erkekliğe ilk adımı atmasıyla mutlu olan çift, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.


 





ünye ünye sünnet sünnet sünnet töreni sünnet düğünü ünye haberleri magazin magazin haberleri sünnet merasimi ünye magazin haberleri ünye güncel haberler yerel haberler son dakika ünye ünye güncel haberleri nesnel medya ünye haberleri okuyorum gazetesi ünye haberleri ahmet elkin ünye esin elkin ünye